22.3.2018

Lately I was thinking ...

Rakkaat lukijani! Olette odottaneet liian kauan postausta minulta. Nyt haluan puhua lähitulevaisuudestani. Olen myös kirjoittanut muutamia alustavia postauksia luonnoksiin ja en ole vielä saanut niitä valmiiksi. (Toisen julkaisin jo, joten all good!) Yritän parhaani tehdä ne mahdollisimman rauhassa ja haluan kuitenkin niiden näyttävän kivalta.


Minulla oli alkanut marraskuun loppupuolella ammatillinen kuntoutuskurssi, ja se on mennyt todella hyvin. Olen saanut ensimmäisen harjoitteluni suoritettua ja olen todella iloinen, että se on ohi. Olin kaupan alan töissä ja se oli todella mukavaa. Siellä sain purkaa kuormia ja myös sain kosketuksen kassaan. Mokailin työharjoittelijana, mutta ne oli tosi pieniä juttuja, joita opin aika nopeasti. Olen huomannut, että minun ”kauan kadoksissa” oleva sosiaalisuus nousi tosi paljon asiakaspalvelun yhteydessä. Saatoin kysellä asiakkailta tai saatoin toivottaa hyvät päivänjatkot tai hyvät viikonloput. Huomasin myös, ettei tarvitse olla täydellinen siellä, koska jokainen tekee virheitä. Minusta oli ihanaa lopettaa ja jäi hieman haikea mieli, mutta tiedän saaneeni todella paljon kokemusta. Toinen harjoittelu tulee olemaan aivan eri ääripäästä. Se on pidempi jakso. Olen menossa paikkaan, ja se liittyy ekologiseen elämäntapaan. Olen tosi innoissani tästä, koska en ole aikaisemmin ollut tällaisessa mukana. Tämä on ensimmäinen kosketus tähän uuteen alaan, josta olen kuullut sosiaalisessa mediassa. Toivottavasti saisin enemmän kokemusta ja saisin autettua heitä parhaani mukaan. Haluaisin oppia kaiken mahdollisen, mitä he tulevat opettamaan minulle.

Tämä on aika ajankohtainen aihe, koska yhteishaut on alkanut (kohta loppuu toinen hakuaika, joten hakekaa, jos ette ole vielä hakeneet!!). Kaikkia pelottaa ja jännittää, koska aina uudet asiat mietityttää. Olen ”pienen painostuksen” avulla miettinyt, mitä sitä lähtisi opiskelemaan. Opiskelu on ollut minulle tosi tärkeää, ja se on ollut aina. Olen todella kiitollinen, että saan opiskella ja sivistää itseäni. Jos sanoisin, että minua ei pelottaisi, valehtelisin teille. Minua pelottaa, koska en tiedä vieläkään, mihin lähtisin opiskelemaan. Olen tutkinut muutamia aloja, joita voisin lähteä opiskelemaan. Ensimmäinen voisi olla media-alaan liittyen. Olin hakenut lukioon, jossa oli medialinja. Kävin muutaman kurssin, mutta siihen se oikeastaan jäi. En jaksanut käydä muita kursseja, koska oli paljon muita kursseja. Haluaisin saada vielä enemmän irti, koska media hallitsee jokaisen ihmisen elämän. Haluaisin oppia ja nähdä, mihin minusta on alalla. Toinen asia on valokuvaus. Tämä on tosi vaikea ala, koska siinä vaaditaan silmää ja näkemystä asioihin. Tiedän muutamia minun lähipiiristäni, jotka on ammatiltaan valokuvaajia. Tämä on aika pitkään kiinnostanut minua. Olen tehnyt aikoinaan lopputyön yläasteen lopussa, josta sain diplomin. Siihen aikaan en olisi voinut kuvitella, että minä olisin voinut saada sen. Tätä alaa haluaisin kokeilla ja katsoa, mitä se antaa minulle. Kolmas on merkonomin koulutus ja tämä on aika hyödyllinen monella tapaa. Minulla oli yksi ala mietteissä, mutta hylkäsin sen haastavuuden takia. Se olisi ollut vaatetusala. Se olisi ollut kiva, koska itse tein yläasteella valinnaisena, mutta silti se olisi ollut aika vaikea lähteä monen vuoden jälkeen. Sen kiinnostus on hieman mennyt taka-alalle, ja se on ihan okei.


Seuraava asia on aika iso minulle. Olen pohdiskellut pitkään, että haluaisin mennä opiskelemaan yliopistoon. Ikävä kyllä joudun sanomaan, että minusta ei ole vielä siihen. Olen huomannut sen, että se tulisi vaatimaan todella paljon minulta. Miksi haluaisin sinne? Minulla on lähipiirissä ihmisiä, jotka liittyvät sinne. Toisaalta haluaisin nähdä, miten minä pärjäisin siellä. Olen aika innokas oppimaan uutta, mutta tämän hetkinen tilanne sai minut pysähtymään ja pohtimaan tätä asiaa uudelta kantilta. En halua vielä kiirehtiä sen kanssa, koska sinne voi mennä myöhemminkin. Voisin päästä sinne jotain muuta kautta. Koskaan ei voi tietää. Olen muutenkin todella kiitollinen, että minun ei tarvitse olla mitenkään täydellinen ja olla yliopistossa. Minä voin vielä katsella maailmaa ja tutkailla, mitä se tarjoaa minulle. Olen sen takia aika utelias ja haluan nähdä, miten merkonomi tai valokuvaus voisi antaa minulle.

Olin todella valmis tekemään monia postauksia tänne blogiin, mutta totesin jossain kohtaa, ettei tämä onnistu. Kohtasin uusia hienoja ihmisiä ja olen sen takia ollut todella häkeltynyt kaikesta, mitä minun eteen on tullut. Haluan kiittää näin kaikkia ihmisiä, jotka ovat tulleet elämääni. En ole yhtään vihainen itselleni, koska blogi on minulle vain harrastus. Olen sanonut tämän varmaan tuhat kertaa viimeiset 5-6 vuotta. :D Olisi paljon asioita, joita haluaisin puhua teille esimerkiksi kuulovammastani, Youtubettajista ja monta muuta ajatusta. Ajattelin tämän viikonloppuna tehdä kuukauden suosikit, mitäs te ajattelette asiasta? Voisin kertoa asioista, jotka ovat olleet suosikkejani. Siellä voi olla kauneus-, ruoka-, tai hyvinvointisuosikkeja. Siellä voi olla ihan mitä vaan.

Muista käydä tsekkaamassa minun Instagram, jonka nimi on @jennyliini. Saatan laittaa sinne IG-storeja, aina silloin kuin huvittaa. Hyvää torstaipäivää teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)