25.3.2018

Lately favorites...


Kuukausien tai kuukauden suosikit on tullut takaisin. Olen ikävöinyt näitä. Minä haluaisin tehdä samanlaisen postauksen, ja siinä puhuisin muista asioista. Eiköhän hypätä näihin suosikkeihin.

Käytän vartalon kosteutuksessa: Lushin Sleepyä ja Urtekramin Eco Morning Haze Lotionia. Nämä molemmat ovat kosteuttaneet minun kovan työn tehneen kropan. Minulle on tullut sanottua jaloille tai käsille: "Olet tehnyt kovan työn ja sinä olet ihana!" Rasvaan aina kroppani silloin kun tulen suihkusta. Se on yleensä rituaali, jota teen joka kerran paitsi lauantaisin. Rasvaan jalkojani CCS jalkarasvalla ja tämä on todella antanut minun jaloilleni kosteutetun olon. Rasvaan samaan aikaan kuin kropankin, ja seuraavana päivänä tunnen, kuinka ne on ihanan pehmeät. Välillä saatan laittaa kunnolla rasvaa, koska haluan antaa jaloille naamion tai tehohoidon.

Nyt tulee minun lempituotteet: Lushin Snow Fairy -suihkugeeli ja Rub Rub Rub - kuorinta-aine. Minulla on aina launtaisin sauna ja silloin minä käytän näitä siellä suihkussa. Rub Rub Rub on aivan uskomattoman ihana tuote, koska se kuorii hellästi ihon ja se antaa todella kesäisen fiiliksen. Snow Fairy on ihanan vaahtokarkin tuoksuinen. Tämä on joulutuoksu. Tiedetään, että se on ohi, mutta who cares? Tykkään siitä, miten riittoisa se on. Ostin ne molemmat kuin alla oleva puhdistusaineen joulukuun lopulla. Olen käyttänyt niitä jo kaksi ja puoli kuukautta.

Minun vanha/uusi rakkaus on Lushin Angels On Bare Skin. Sain kaveriltani ylioppilaslahjaksi ja rakastuin täysin, kun käytin sitä. Se on hellävarainen ja sitä tarvitsee aika vähän kerrallaan. Se muistuttaa hyvin paljon Dr. Hauschkan puhdistusainetta, jota käytin aikoinaan. Se kuorii. Se rauhoittaa minun ihoni, ja olen käyttänyt sitä iltaisin. Siinä on paljon rauhoittavia ainesosia. Yksi pieni miinus on, että se on aika messy. Harmikseni tässä oli päiväys mennyt ohi, mutta minä käytän omalla vastuullani sitä. En halua heittää hyvää tuotetta pois!

Tätä olen käyttänyt nyt viimeiset puolitoista vuotta. Sain myös aikoinaan toiselta kaveriltani tuliaiseksi, kun hän kävi lomalla Dublinissa. Ostin kyseisen putelin ollessani Tallinassa tämän samaisen kaverin kanssa. Tämä on Origins Drink Up Intensive overnight mask. Käytän aina lauantaisin illalla ennen kuin menen nukkumaan. Laittelen sitä naamaan, kun olen menossa nukkumaan juotuani saunasiiderin ja yhden liköörilasillisen. Tämä tuote on tosi kultti varsinkin Youtube-maailmassa.

Viimeiseksi suosikiksi tulee yksi kasvimaito. Olen aika pitkän aikaan juonut tavallista maitoa, ja se on ollut ihan okei. Nyt viimeiset 2-3 kuukautta olen maistellut 4-5 erilaista kasvimaitoa ja härre goda! Tämä Oatlyn iKaffe on tullut minulle tosi ihanaksi tuotteeksi ja olen tykännyt juoda sitä kahvin kanssa. Työharjoittelussa olen juonut tätä kahvin kanssa ja rakastuin täysillä siihen. Alkuun olin hieman skeptinen, mutta sitten aloin diggaamaan siitä. Te tiedätte, että tykkään juoda tosi paljon lattea. En edes huomaa mitään eroa tavallisen maidon kanssa ja se on hyvä juttu.

Ensi postaus voisi olla kuulovammastani puhuminen ja kertoisin, miten paljon se vaikuttaa elämääni. Haluan kertoa sen mahdollisimman avoimesti, koska se kuuluu elämääni tosi vahvasti. Joillakin saattaa olla olettamuksia tai ennakkoluuloja siihen liittyen. Haluan purkaa niitä auki. Nyt haluan toivottaa oikein hyvää sunnuntaita teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)