25.2.2018

Vuoden 2017 kuvia

Viime vuosi tuli ja meni. Olen kerännyt monista kymmenistä kuvista, jotka merkkaavat minulle jotakin. En halunnut valita paljon, koska halusin tehdä nopean recapin omasta vuodestani. Harmikseni olin poistanut kuvia vuoden alusta lähtien tai en vaan löydä mistään. Tätä olen muokannut pitkin alkuvuotta ja nyt haluan saada sen ulos!

2017 keväällä tein banaanikakkua. Kasvatin lehtikaalia, ja minulla oli iso suunnitelma kasvatuksen suhteen. En jaksanut toteuttaa, mutta ei se haittaa. Kävimme äidin kanssa kävelyllä. Menimme ensimmäistä kertaa mökille toukokuun puolivälissä.

Ensimmäinen kerta mökillä on ihana aloitus uuteen kesään ja siihen, mitä kesä tuo tullessaan. Tein omin kätösin simaa ja olen tehnyt 3 tai 4 kertaa. Nyt olen oppinut tekemään aitoa ja hyvänmakuista simaa.

Kun sain tietää pääseväni lukiosta ja saavani lakin, kävimme kaverin kanssa ylioppilaslounaalla. Hän antoi muutamia juttuja Lushilta ja rahaa. Olen kiitollinen, että hän ja monet minun tuttavat on tukeneet minua.

Kävin kummisetäni kanssa syntymäpäiväillallisella. Olimme kahdestaan muutaman tunnin ja juttelimme niitä näitä. Hän osti minulle mukin, jota kävimme katsomassa. Hän paketoi sen minun ylioppilaslahjaksi. // Minun ylioppilasruusut ovat tuottaneet onnea minulle ja edelleen tuottaa, vaikka ei ole fyysisesti paikalla. Olen äärettömän onnellinen kaikille, jotka olivat juhlissani ja viettivät minun kanssaan pienen ilon hetken. <3

Ostin ylioppilasrahoillani minulle itselleni seerumin, ja totesin, että se oli/on tosi hyvä seerumi. Voisin esitellä sen teille seuraavassa postauksessa. // Kävimme perheen ja serkun kanssa hänen siskontyttären konfirmaatiojuhlassa. Se oli kiva tilaisuus. Otin sieltä paljon kuvia, mutta en halua kuitenkaan julkaista niitä tänne.

Syksy koitti ja kävimme sienessä. Meillä on pakastimessa paljon sieniä ja voisin tehdä jonkinlaisia postauksia liittyen niihin. Nämä ylläolevat kuvat on viimeisiä kertoja mökiltä ja kävimme siellä laittamassa talvikuntoon. Se on aina sad moment, kun joudun lähtemään. Tiedän kuitenkin, että palaan sinne.

Tämä taitaa olla pieni aloitus sille, mitä olen suunnitellut ensi kuukaudelle. Olen todella innoissani, miten se tulee onnistumaan. Olen inspiroitunut ja haluaisin vaan kirjoittaa. Olen samalla skeptinen, koska minulla on kokemusta näistä suunnitelmista. Minulla on tulossa seuraavassa postauksessa selitystä tähän innostukseen. Odotelkaa sitä rauhassa. Nyt voisin toivottaa oikein hyvää alkavaa viikkoa teille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)