26.12.2017

Christmas Present 2017

Tänään tulee 2017 joululahjapostaus. Alkuun ajattelin kertoa lyhyesti, mitä minulle kuuluu. Te tiedätte, että olen hakenut ammatilliseen kuntoutukseen ja nyt olen ollut siellä 3-4 viikkoa. Olemme etsineet itselleen kiinnostavia työharjoitteluja. Minä pääsen kaupan alan työharjoitteluun ja odotan jännittäen sitä. Nyt hypätään aiheeseen, eli joululahjoihin.
Translation: Here comes 2017 christmas presents blog post. I'm going to internship, which I'm looking for with excitement. Now we can move to christmas presents.


Sain todella kivasti joululahjoja. Olen kiitollinen kaikille, jotka ovat antaneet lahjoja. Yksi ponnahti ihan suosikiksi. <3
I got nice amount christmas presents. I'm grateful everybody who has given presents. One of present jump to my favourite. 


Minä olen käynyt vuoden aikana tosi paljon salilla. Sain omat treenipyyhkeet joulupukilta. Nämä tulee luultavasti todella käyttöön ja ne on Ikeasta.
I got my own training towels from Santa. I will use them.

Joulupukki tietää, mistä tämä tyttö tykkää. Minä tykkään paljon latesta ja olen yli vuoden ajan juonut sitä. Sain siis kolmea erilaista makusiirappia ja kaksi espressopapuja (toinen on jääkaapissa). Olen päättänyt, että joko laitan sokeria vaahdon päälle tai otan siirappia. En voi ottaa molempia, koska muuten tulee todella överimakea.
I like Cafe Latte, and santa knows that. I got three different kind syrup for warm drinks include latte and also I got two different kind of espresso beans (one of these are in frigde). 
 

Kummitädiltäni sain suklaata, keittiövälineitä ja villasukat. Minulla on kohta koko arsenaali keittiövälineitä ja lautasia yms. uutta kotia varten, jota vielä ei ole. 
From godmother I got chocolate, kitchen supplies and wool socks.


Sain toiset villasukat joulupukilta. I got some wool socks from Santa.

Kummisedältä sain keittiöpyyhkeen ja diffuuserin. Tämä pyyhe on aivan söpö ja tykkään siitä todella paljon.
I got kitchen towel and diffuser from my godfather. Towel is so cute. <3

Sain veljeltäni The Body Shopin kylpypalloja. Pyysin häneltä jotain kylpemiseen liittyvää. 
I got six different The Body Shop bath bombs. I asked some of bath stuff from him.

Tämä on se suosikkilahjani. Rakastan Tanya Burria ja hänen Youtube-videoitaan. Olen seurannut 4-5 vuotta ja olen haaveillut saavani jotain Tanyaan liittyen. Kun sain tietää vuoden alkupuolella, että hän tekee jouluaiheisen kirjan ja päätin silloin jo, että haluan sen. Toivoin sen joululahjaksi. Tämä on julkaistu tämän vuoden lokakuussa. Ennen kuin avasin lahjoja, minä katselin tätä ja totesin, että säilytän tämän viimeiseksi. Ette tiedä, kuinka onnellinen minä olen tällä hetkellä, kun minulla on lempparitubettajan kirja ja rakastan sitä. <3 Se on todella nätti ja kaunis. Thanks Tanya! <3
This is my favourite present. I love Tanya Burr and her Youtube videos. I have been followed 4-5 years and I have dreamt about get something relate to Tanya. When I heard beginning of this year, that she will make christmas book and I decided already to get that book. I wished for Christmas present. You don't know how happy I am at the moment, I have favourite youtubers book and I love it. Thanks Tanya! <3 
 
Tässä olikin tämän päivän postaus ja toivottavasti nautitte tästä. Kamppailin näiden kuvien kanssa hieman, kun ne ei meinannut mennä, mihin halusin. Minä palaan asiaan luultavasti tämän viikon aikana. Adios and bye!

2 kommenttia:

  1. Ihania ja tarpeellisia lahjoja oot saanut, voisin huolia kaikki itsellenikin <3 :D Nuo vaaleanpunaiset/vaaleanvioletit villasukat on kyllä tosi söpöt! Ja en ookkaan kuullut koskaan tosta Tanya Burrista, mutta toi kirja vaikuttaa aivan ihanalta, täytyy joskus vilkaista millaisia videoita kyseisellä henkilöllä on Youtubessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! Ne on rakkautta, rakastan villasukkia ihan sikana! Katsopas vaan sieltä. <3

      Poista

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)