1.11.2017

Päivitystä elämästä


Haluan päivittää tämän hetkistä elämäntilannetta teille, jota käyn läpi. Ottakaa mukava asento ja lukekaa rauhassa teekupposen kanssa

Jos te olette uusia lukijoita tai ette tiedä, että minulla on kuulovamma, joka vaikuttaa minun oppimiseen kokonaisvaltaisesti. Olen kamppaillut kielten ja äidinkielen opiskeluissa. Olen joutunut opiskelemaan lukiossa 4 vuotta kuulovamman takia. En päässyt keväällä 2016 ylioppilaaksi ja osa kavereistani silloin pääsivät. Nyt voin ylpeänä kertoa sen, että olen tämän kevään ylioppilas. Haluan kuitenkin kertoa, että tämä ei ole ollut todellakaan helppo prosessi minulle. Viiden vuoden lakin saaminen on FINALLY OVER. Minun lukio palkitsi minua stipendillä ja minä olin shokissa, kun kuulin oman nimen todistusten jaossa. OLEN TODELLAKIN ANSAINNUT SEN VIIDEN VUODEN JÄLKEEN!! <3 Pidin juhlat ja of course, ne oli pakko pitää. Muistan sen ikuisesti.

  

Syyskuun lopussa tunsin itseni alakuloiseksi ja kaikki asiat oli suht kunnossa. Yritin hakea töitä, mutta tuloksetta. Olin kuitenkin tehnyt kotihommia tai käynyt salilla, käynyt kaupassa jne. En ollut saanut mitään intoa tutkia eri opiskelualoja, koska koin itseni todella väsyneeksi. Minusta oli todella outoa, että jaksan tehdä asioita, mutta ei kuitenkaan jaksa. Juttelin tästä ammattilaisten kanssa ja se auttoi todella paljon minua. Yksi ammattilaisista sanoi, että minulla saattaa olla burnout, joka tulee jälkijunassa. Se voi olla mahdollista, koska lukio ja kirjoitukset veivät paljon energiaa. Nyt keräilen energiaa tulevaan koitokseen. Tällä hetkellä asiat näyttää hieman valoisammalta, kun pääsen yhteen ammatilliseen kuntoutukseen, jossa pääsen pohtimaan näitä asioita.En tiedä, mistä aloittaisin tämän asian suhteen. Kela ja minä. Oi juma, olen yrittänyt saada työttömyyskorvausta, mutta en saa. Olen hakenut kaksi kertaa tänä keväänä ja en saa, koska Kelan mukaan minun olisi pitänyt hakea 2016 ”pakkohakuihin”. Minulle ei kerrottu silloin mistään ”pakkohauista” ja kuulin tästä vasta tänä keväänä. En muista siitä 2016 keväästä oikein mitään, koska opiskelin silloin psykologian ja äidinkielen kirjoituksiin. Olisin hakenut tietysti silloin 2016 keväällä, ja hain tänä keväänä. Kävin kosmetologin ja leipuri-kondiittorin aikuiskoulutuksen pääsykokeissa. Tämä asia on tosi monimutkainen ja täynnä solmuja. Olen valittanut tästä päätöksestä, ja en tiedä, miten sen asian suhteen käy. Tämä oli vaikuttanut minun mielialaan ja tässä voisi olla yksi syy, miksi koin alakuloisuutta.

Tämä seuraava iso iloinen asia on se, että olen todella iloinen omasta kehostani. Minä rakastan minun kehoani ja siitä, miten hyvältä se näyttää. Viime aikoina olen kehunut itseäni ja se on ollut tärkeää minulle. Olen huomannut viimeisen pari viikon aikana: jumakekka, minun farkut/paidat ei näytä ollenkaan hyvältä minun päällä. Olen kiinteytynyt ja saanut lihasta rasvan tilalle. Sen takia olen halunnut leikata omat hiukset lyhyemmäksi, koska olen tehnyt tämän kehon eteen todella paljon duunia. Haluan tällä hemmotella itseäni, koska minä ansaitsen tämän. Olen myös hieman huolissani siitä, miksi minä en ole edelleenkään saanut välipalaa minun päivärytmiin. Olen kirjoitellut tästä aikaisemmin postauksen, mutta olisi varmaan päivityksen aika, koska edellinen ei miellytä minua ollenkaan. Alapuolella on kaksi kuvaa peräkkäin: ylempi vuodelta 2014 ja alempi nyt eilen.


Minä olen tosi kiitollinen kaikille teille lukijoille. Bloggaaminen ei ole helppoa, ja olen sen todennut monta vuotta sitten. Ihan alussa olin aika lapsellinen, ja nyt olen paljon aikuisempi. Toisaalta tämä blogi kertoo minun kasvutarinan näiden vuosien aikana. Olen lueskellut joskus ensimmäisiä postauksia ja hävennyt niitä, ja olen halunnut poistaa niitä, mutta en aio poistaa niitä. Tämä opettaa minua, minkälainen ihminen nykyään minä olen. Kaikkineen kirjoitusvirheineen ja sumeista kuvista huolimatta olen päässyt tänne asti. Minusta on hienoa katsoa näin myöhemmin ja naureskella, miten hehkutin Danielia todella paljon


Tähän on hyvä lopettaa. Nähdään seuraavassa postauksessa, ja ajattelin kirjoitella joko puhelinkollaasia tai viime aikaisia suosikkeja.

P.s. Osa kuvista on otettu kesällä ja keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)