1.10.2017

I'm Back!

I'm back the business. Pidin tauon eikä sille ole mitään erikoista syytä ja se teki hyvää minulle. Tällä hetkellä moni asia on toisin. On ollut kaikenlaista meneillään henkilökohtaisessa elämässä, esimerkiksi työttömyys ja mihin lähden opiskelemaan. Toisaalta on tapahtunut hyviä asioita.

Salilla käyminen on edelleen lähellä sydäntä, ja olen saanut jostain ihmeen syystä hieman painoa laskettua alaspäin. Paino on kyllä oma asiani, koska en koe sen olevan pointti. Teen sitä, koska haluan voida hyvin ja syödä hyvin.

Tästä en ole puhunut teille: Olen tämän kevään ylioppilas. Ja te ette tiedä, miten hyvältä on olla ylioppilas. Ah, viisi vuotta kesti saada lakki. MINÄ TEIN SEN! Ei kukaan tehnyt puolestani sitä, vaan sain apuvälineitä, joita käytin ylioppilaskokeissa. Ajattelin kirjoitella siitä erillisen postauksen, ja kerron, miten kaikki meni.


Yksi ”pieni” muutos tulee olemaan minulle aika iso juttu. Olen pohtinut tätä ainakin alle puoli vuotta. Aion leikata hiukseni lyhyemmäksi, koska minä olen lopen kyllästynyt pitämään niitä ylhäällä. Minulla on aivan ihanat hiukset ja haluan muuttaa sen asian.
 

Mun bloggaustaidot tuntuu olevan aika ruosteessa, koska en osaa jäsentää. Kyllä tämä tästä. Seuraava postaus tulee ensi, seuraavalla tai kuukauden päästä. Ehkä liioittelen, mutta se voi olla mahdollista. Ajattelin myöhemmin kertoa muistakin asioista. See ya next time! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)