4.10.2017

Bujoilu eli Bullet Journal

Inspiroiduin yhtenä kauniina päivänä lähiaikoina. Olen puhunut tästä täällä. Bujoilu tai Bullet Journal on yksi tapa pitää päiväkirjaa, kalenteria tai suunnitella elämää. Olen vuosien aikana ostanut itselleni kalentereita ja kyllä joskus tuli tihrustettua. Pääsin yläasteelle, jolloin kaikki asiat piti kirjata ylös, että pysyi arjessa mukana. Se kesti viime vuoden joulukuuhun asti, kunnes löysin Bullet Journalin idean blogeista ja Youtubesta. Olin huomannut tämän jutun aikaisemmin, mutta en ollut mitenkään kiinnostunut silloin.


Rakastuin tähän tapaan, koska sitä voi luoda ihan miten haluaa. Myönnän sydämellä, että olen huomannut olevani perfektionisti (stressiä stressiä) tämän suhteen, vaikka ei tarvitsisi olla. Olen onneksi oppinut ottamaan rauhallisemmin sen suhteen. Minulle tämä on aika meditatiivista, koska tässä voi osoittaa omaa visuaalisuuttaan niin hyvin kuin haluaa. Sen ei tarvitse olla täydellinen vaan siinä saa olla vikoja ja mustia täpliä ympäri paperia. Se pätee myös oikeassa elämässä, mikä on aika luonnollista. On niitä virheitä.


Olen huomannut, että tämä auttaa todella paljon arjessani ja tämä tuo onnellisuutta. Näin syksyn alla olen tykännyt ihan törkeästi tuota minun aukeamasta. Miten kaunis se onkaan, vaikka ei ole täydellinen. Käytän omassa BuJossani tällä hetkellä: viikkokatsaumaa, kuukausikatsaumaa, trackereita, tavoitteita, omien raha-asioiden hoitamiseen omaa sivua ja velkalistaa.


Sain kaverilta ylioppilaslahjaksi tämän kyseisen vihkon ja se on Leuchtturm1917. Sen kansien väri on harmaa. Rakastan tätä väriä niin paljon. Varsinkin näin syksyllä se on gorgeous! <3 Kaverini tiesi, että haluan tuon kyseisen vihkon, mutta en sanonut mitä väriä haluaisin.


Eli mitä tästä postauksesta voidaan päätellä? Tämä on ollut hyödyllinen minulle. Tämä auttaa minua rakentamaan minun omaa elämää. Kommentoikaa minulle, jos pidätte Bullet Journalia omassa arjessa ja mitä trackereita te pidätte. Minulla on muutama ajatustynkä mielessä seuraavaa postausta varten. Nähdään silloin!

2 kommenttia:

  1. Itelläkin oli joskus Bullet journal, mutta se ei oikein ollut mun juttu kun olin liian kriittinen sen suhteen ja en ollut koskaan tyytyväinen mihinkään sivuihin :D Mutta niin kuin sanoit niin virheet kuuluu elämään! Tosi hauskalta näyttää tuo sun Bujo, ja nuo trackerit on kyllä tosi käteviä! En ehtinyt viime postaukseen kommentoida, mutta tosi paljon onnea valmistumisesta, saat olla ylpeä itsestäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sitten ei tee sitä ja se on ihan fine! Kiitos paljon! Mie oon todella ylpeä ja sanoin äidilleni yksi päivä, että minä tein sen kovan työn. <3

      Poista

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)