8.9.2015

August favourites

Tässä minä olen, ja minulla on kova stressi kaikista koulujutuista. Päätin että teen tämän postauksen ja julkaisen sen teille. Haluan vähän hengähtää ennen kuin otan loppukirin YO-kirjoituksiin. Ei niistä sen enempää, joten mennään tähän postaukseen.
Here I am, and I have a huge stress about all kind of school. I decided to make this blog post and publish this for you. I want take a breath moment before I push myself to matriculation examinations. No anymore that, so we can go blog post.


Minulla on ollut pitkään hautumassa ostos jonka tein tässä ihan lähiaikoina. Ostin M.A.C:in Pro Longwear Concealerin värissä NC15. Olen ollut todella yllättynyt miten hyvä se onkaan. Siitä tulee ihan varmasti videota, jossa käytän tätä. En halunnut kiikuttaa kotiin vain yhtä tuotetta, koska M.A.C on suht hyvänlaatuinen merkki. (Tietty on sellaisia huonoja puoliakin, mutta en puhu niistä nyt tässä.) Toinen tuote on M.A.C:n huulipuna nimeltä Nippon. Tämä oli kausivalikoimaa että sitä ei saa normaalista valikoimasta ollenkaan. Tykästyin sen väriin ja se on arkipäiväinen huulipuna. Kolmas mutta ei vähäisin, on meikinpuhdistukseen tarkoitettu öljy, M.A.C Cleanse Off Oil.
I have been thinking so long one thing what I bought recently. I bought M.A.C Pro Longwear Concealer in colour NC15. I have been suprised how good this is. I didn't want to take one product to home, because M.A.C is quite good quality brand. Other product is M.A.C lipstick called Nippon. This was limited edition so you can't get normal collection at all. I liked this colour and it's every day lipstick. Third product but not least, this is for taking makeup off oil, M.A.C Cleanse Off Oil.
 
Tämä muistikirja sisältää minun omia henkilökohtaisia ajatuksia elämästä. Olen tähän kirjaan jakanut minua askarruttavia asioita. Se on vaan niin rentouttavaa ja saa aivot nollattua kokonaan. Nyt on käynyt niin että en oo vähän aikaan kirjoitellut, mutta luultavasti jatkan. 
This diary include my own personal thoughts of life. It's so relaxing and I get my brain take a break. Now I haven't write a little time, but probably I continue. 

Tämä suosikki on todella vanha, oikeastaan se on ollut jo vuodesta 2013 joulukuusta lähtien. Olen pelannut sitä viime aikoina ja varsinkin elokuun alussa pelasin sitä ihan hulluna. Tämä peli on Puzzle Craft. Siinä on ideana rakentaa, louhia luolastosta kultaa ja rautaa, viljellä ja saada rahaa.
This favourite is really old, actually it has been already in 2013 december. I have played that and especially begin august I played like crazy. This play is Puzzle Craft. Idea is that you can building, digging gold, farming and getting money. 

Nämä kaksi kaveria on ollut viime kuussa aikamoisessa käytössä. Shampoona on siis Erittäin Hieno Suomalainen tervashampoo ja hoitoaineena on Cutrin Repairism. Tykkään tervaan tuoksusta, taidan olla samanlainen kuin veljeni. Hän käyttää myös tätä. :D
These two guys has been last month and I used quite a bit. Shampoo is Erittäin Hieno Suomalainen tervashampoo and conditioner is Cutrin Repairism. 

Rakastan katsoa mystoryja, varsinkin youtubettajien tai bloggaajien mystoryja. Voisin luetella muutamia joista tykkään: mikaelsundberg, plusmimmi tai valtteris. Tykkään itsekin tehdä mystoryja ja myös ihan tavallisia snappeja kavereilleni. :)
I like watching mystorys, especially youtubers and bloggers mystorys. I have few favourites person, who I like: mikaelsundberg, plusmimmi or valtteris. I like to do mystorys and also normal snapchats for my friends. :) My snapchat is jennyliini.

Tässä oli tämän päivän postaus. Jää vähän harmittamaan että en saanut muutamia kuvia laitettua tähän. Yritin kyllä, mutta ei auta. Minun pitää näyttää ne kuvat jossakin toisessa postauksessa. En usko että tulen postaamaan tässä kuussa enää postauksia, koska YO-kokeet on tällä hetkellä minun työni. Haluaisin viettää enemmän aikaa tämän blogin parissa, mutta en oikein jaksa tehdä kaiken näiden jälkeen mitään. Toivon että ymmärrätte mitä tarkoitan. Nyt on aika sanoa heipat ja hyvää loppuviikkoa kaikille.
Here was today blog post. I didn't get few photos on this post. I tried, but it didn't work. I have to show those photos other post. I don't think that I will post this month anymore, because matriculation examinations is my job at the moment. I would want to spend more time with this blog, but I can't to do after these nothing. I hope that you understand what I mean. Now it's time to say good bye and good week to all.

P.S. Olen muokannut nämä kuvat ihan eri ohjelmalla, joten toivon että te pidätte näistä kuvista. 

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva tää postaus :)! Vähänkö söpö tuo muistikirja :3 Tää sun blogis on kyllä ihana ♥ Tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! Hienot kuvat, selkee ulkoasu ja tykkään sun kirjotustyylistä :)!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi, Sofia! Kiva että pidät blogistani. :)

   Poista
 2. Ihana tuo muistikirja:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)