2.5.2015

L'oreal Paris + The Body Shop = Review

Aion arvostella seerumeita. Minulla on ollut kokeilussa muutama seerumi ja nyt osaan arvostella niitä kumpaankin. Halusin kokeilla seerumeita ja nyt sain mahdollisuuden kokeilla kahdenlaisia. Nämä eroaa minusta aika selkeästi toisistaan. Toinen on luonnonmukainen ja toinen on ihan tavallisista kaupoista saatava. Aloitetaan siitä että mitä haluan seerumeilta. Puhutaan paljon anti-age-seerumeista, jotka voi nuorentaa ihoa ja auttaa pitämään ihoa paremmassa kunnossa. Jostain syystä en uskoa nuorentaviin ainesosiin ollenkaan, koska yritykset haluaa myydä tuotetta sen takia että ne saisivat rahaa itselleen. Tämä on minun näkemykseni asiaan. Minä haluan seerumin olevan kosteuttava ja että seerumi menee syvimpään ihokerrokseen. Toinen tuote on just sellainen mitä halusin. Nyt voitaisiin hypätä näihin tuotteisiin. 

"New Skin Perfection Advanced Serum, a powerful formula enriched with Perline-P and patented LR 2412, helps transform the appearance of skin quality, as if perfected. Designed to penetrate through the skin's epidermis layers. Pores look virtually undetectable, tone looks more even, skin texture feels silky-soft.
The satin-touch serum helps boost hydration and refine skin texture. 
In your 20's and 30's your skin is still young but not always perfect. Stress, fatigue and an unbalanced lifestyle can affect skin quality causing irregularities to appear: imperfections, enlarged pores and an uneven skin texture."
Tämä selostus on otettu siis L'oreal Parisin Britannian omilta sivuilta. Tämä tuote lupaa että seerumi antaa kosteutta ja kohentaa ihon tekstuuria. Minusta tämä tuote ei täytä minun kriteereitä täysin. Tämä tuoksuu ihan mukavalle ja levittyy hyvin, mutta en saa siitä kunnolla irti. En tiedä mikä siinä tökkii. Hinta-laatusuhde minun näkökulmasta ei ole kovin hyvä. Se mitä minä haen tuotteelta, niin se täyty tämän kohdalla hyvin. Tässä on se huono puoli että se tuntuu menevän älyttömän nopeasti, vaikka siitä ostopäivästä on jo about kuukausi sitten. Minä en ehkä ostaisi enää sitä, vaikka se voi olla toiselle todella hyvä tuote. Tämä maksaa n. 20 €. En muista ihan tarkkaa hintaa.
Otin The Body Shopin sivuilta muutaman kohdan jonka haluavan teidän ensin lukevan. Sen jälkeen saatte minun oman mielipiteeni tästä kyseisestä tuotteesta.

"Merifenkolin kantasolu-uutetta. Kasvien kantasolut stimuloivat ihon omia soluja uusiutumaan nopeammin.
Pyökkiuutetta, joka kuorii kevyesti ihon pintaa sekä edistää ihosolujen uusiutumista. Tasoittaa ihon sävyä.
Reilun yhteisökaupan kautta Brasiliasta tuotettua luomubabassuöljyä, joka pehmentää, silottaa ja elvyttää ihoa. Kaupankäyntimme tarjoaa maaseudun naisyhteisölle harvinaisen mahdollisuuden säännölliseen työhön ja tuloihin. Yhteistyömme auttaa myös suojelemaan Amazonin sademetsiä.
Reilun yhteisökaupan kautta Guastatoyan alueelta keskisestä Guatemalasta luomutuotettua aloe vera geeliä. Aloegeeli on tunnettu rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Kaupankäyntimme antaa aloen viljelijöille elannon maassa, jossa puolet kansasta ansaitsee vähemmän kuin $1 päivässä (YK:n virallinen köyhyystaso), ja mahdollistaa paikallisten lasten koulunkäynnin."
Käyttöohjeet: "Drops of Youth -tehotiivistettä suositellaan käytettäväksi aamuin illoin ennen seerumia ja päivä- ja yövoidetta. Anna tehotiivisteen imeytyä hetki ennen seerumin ja kosteusvoiteen levittämistä. Se on todella riittoisaa; 2-3 tippaa riittää kasvojen ja kaulan iholle. Voit myös sekoittaa pari tippaa Tehotiivistettä päivä- ja yövoiteidemme sekaan. Näin voiteista tulee kevyemmät. Seerumin ja tehotiivisteen pääasiallinen ero: Seerumiemme pääfunktiona on toimia ns. esikosteuttajana sitoen kosteutta ihoon ja estäen kosteuden haihtumista, tehotiivisteen pääasiallisena funktiona on edistää ihosolujen uusiutumista sekä auttaa silottamaan ja kirkastamaan ihoa." 
 
Kun tallustin yhtenä maaliskuisena päivänä The Body Shopiin ja kyselin että mikä olisi hyvä seerumi minulle kun haluaisin kosteuttavan ja että se hoitaisi ihoa. Myyjä sanoi että tämä tuote sopisi ehdottomasti sinulle ja olin vähän tietty skeptinen sen suhteen. (Olin tätä ennen käyttänyt pieniä testereitä ja näin kyllä eron heti, mutta olihan se hinta aika korkea.) Ei mennyt kovin kauan, kun tajusin tykkääväni siitä tuotteesta. Levittyvyys voi olla alkuun vähän könkköä, mutta mitä enemmän käytät sitä, sen paremmin levittyy. Tämä seerumi täytti jokaisen minun kriteerin ja tajusin miten riittoisa se on. Tarvitset vain kaksi kolme pisaraa ja levität sen iholle. Laitat sen jälkeen lempivoiteen tai yö- ja päivävoiteen. Sen jälkeen olet valmis. Minä tykästyin sen tuoksuun. Ainut huono puoli tässä tuotteessa on pumppu. Se on minun mielestä vähän kömpelö, mutta kyllä sillä saa otettua. Voisin ostaa uuden, mutta ottaisin isomman koon. Suosittelen siis lämpimästi ostamaan sen! Hintaa on 30,70€.

Toivottavasti piditte tästä postauksesta ja toivotan teille hyvää myöhäistä vappua! :) Jos jaksaisin, niin käyn katselemassa hiusvärejä ja ostan ehkä hiusvärin. Haluan värjätä hiukset yhden asteen vaaleammaksi, koska haluan vähän vaaleutta tukkaan. Mutta katsotaan jos jaksan mennä. En halua tuhlata kampajaan rahaa, koska olen ollut kampaajalla värjäyttämässä ja olen joutunut maksamaan sievoisen summan rahaa. Tiedän ne riskit värjäämisestä joten aion lukea ohjeet ja noudattaa niitä. Voi olla että se epäonnistuu tai se onnistuu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)