11.4.2015

Back the business..

Hei kaikki lukijani! Tässä on vierähtänyt kuukausi kun olen viimeksi postaillut. Tänä aikana on tapahtunut monenlaista, kuten kirjoitukset oli ja nyt jännitetään virallisia tuloksia. Voi olla että menen uusimaan ruotsin. No jaa, on tässä positiivisiakin asioita tapahtunut. Olemme äidin kanssa käyneet päiväreissulla mökillä, olen ollut Mikkelissä ja olemme käyneet myös Savonlinnassa katsomassa pappaa. Olen myös löytänyt uusia ja vanhoja kiinnostuksen kohteita, kuten tietokonepelit (ei siitä sitten sen enempää) ja kasvien kasvattaminen. Nyt oli aika tehdä muutama kollaasi ja aion kertoa vähän niiden merkityksestä. Aloitetaan..

1. Lehtikaalit on lähtenyt hyvin kasvamaan. Laitoin tuossa 07.04. ja voitte kuvitella kun tänään menin katsomaan niin siellä oli pienen pieniä sirkkoja jotka tulee tuolta mullan seasta. Jippii, olin niin ONNELLINEN!!! Toisessa "altaassa" on tulossa basilikaa ja sieltä kyllä tulee niitä, mutta ne on vaan siellä piilossa vielä. Huomenna voi olla näkyvillä muutama sirkka. En malta odottaa että pääsen laittamaan niitä maahan tai penkkiin enemmänkin. Teen tästä myöhemmin postauksen. // 2. Sinistä, punaista, valkoista ja keltaista akryylimaalia. Se oli yllättävän terapeuttista. Eli kuvaamataidon ensimmäinen tehtävä oli valuttaa maalia pitkin paperia. // 3. Taas samanlainen idea kuin tuossa äsköisessä, mutta nyt on muutakin väriä. // 4. "duckface" :D //

1. Kävimme äidin kanssa yksi päivä Lumenen tehtaanmyymälässä ja petyin vähän siihen miten samanhintaisia olivat kuin kaupassa. Ostin sieltä talteen muutamia asioita. // 2. Olen käyttänyt tätä mustaa laukkua viime aikoina ja rakastan sitä. En voi muuta sanoa. :) // 3. Kuuma talvitakki. Otin eilen tämän kuvan ja laitoin sen yhteen keskusteluryhmään WA aka WhatsAppiin. Senpä takia menen huomenna ostamaan kevättakin. // 4. Yhtenä iltana laitoin maskia naamaan. Toinen maski oli kosteuttava ja toinen puhdistava naamio. //

1. Otin kuvan ennen kuin lähdin kirjoituksiin ja voitte kuvitella miten ihana fiilis on kun pääsee sieltä pois!!! Se oli aivan ihana. Ensimmäinen ajatus oli että pääsisin himaan ja nopeasti. // 2. Mökin maisemat <3 Kävimme yhtenä lauantaipäivänä mökillä. // 3. Olin kävelyllä ja näin tämän yhden siirtolapuutarha-kylän vieressä. Se oli aivan järkyttävää katsottavaa. :/ // 4. Taas kerran mökin maisemia. //

Nyt voisin lopetella, koska tämä postaus alkaa olla aika pitkähkö. Oi miten ihanaa on palata takaisin harrastuksen pariin ja toivottavasti lähtisi tämä käyntiin taas. Yritän nyt tehdä koulujuttuja samalla kun teen postauksia. Voi kun saisin puhtia enemmän ja jaksaisin tehdä postauksia teille, mutta aika näyttää. Hasta la vista, mi amigos! Me llamo Jenny y esta 19 anos. Jotain epsanjaa, tyrkkäsin tähän loppuun. Heippatirallaa teille!

4 kommenttia:

 1. Hei kiva ku oot takaisin täällä! Olenkin odotellu sulta postausta ja ehdin jo luulla että olet lopettanut, mutta onneksi et ollutkaan :)
  Kuulostaa kivalta kaikki :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksi olisin lopettanut? Olin vaan kuukauden tauolla tai enemmänkin en jaksanut tehdä mitään postauksia. Yritän nyt parantaa tapani, mutta katsotaan mitä tapahtuu. :)

   Poista
  2. En tiedä, monesti hyvät bloggaajat aina lopettavat ilmoittamatta, mutta kiva kun näin ei tapahtunut sinulle :)
   joo :) ja hyvää kevään alkua! :)

   Poista
  3. Se on kyllä totta, että lopetetaan, mutta ei ilmoiteta! Se on väärin lukijoita kohtaan, koska ne varmasti tietää miksi lopettaa. Minulla ei olisikaan ajatustakaan lopettaa, mutta pitää pieniä taukoja kyllä. :)

   Poista

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)