22.2.2015

Cosmetics - MAC, Bobbi Brown, IsaDora and Lumene

Ette ole kuulleet minusta vähän aikaan, koska on tässä ollut aikamoista häslinkiä. Ensin kerron vähän mitä olen tehnyt viime aikoina ja sen jälkeen hyppään tämän päivän aiheeseen. Hiihtoloma on mennyt älyttömän nopeasti, niin nopeasti että en voi käsittää. Onhan tässä ollut kivojakin juttuja tapahtunut. Ennen hiihtolomaa oli papan uurnanlasku ja muistotilaisuus, joka oli tunteikas, mutta tärkeä osa surutyön työstämisessä. Tällä viikolla tapasin kaverin jonka kanssa tehtiin suklaakakkua. Kävin tapaamassa minun opettajaani, joka auttaa minua ruotsin kirjoituksen suhteen. Kun tapaaminen oli keskustassa, niin kävin tietty MAC:in kosmetiikkapisteellä Helsingin keskustan Stockmannilla. Myös kävin Bobbi Brownin pisteellä. Muutamista tuotteista ajattelin tänään puhua teille.

Loppuviikon olin Savonlinnassa tapaamassa toista pappaani, joka on huonossa kunnossa (hänellä oli imusolmukesyöpä, joka vaikuttaa hänen näköönsä ja tasapainoon). Oltiin Best Western Spa Casinolla hotellissa kaksi yötä. Kävimme katsomassa yhden näytelmän äidin kanssa, ja se oli ihan hyvä. Ainut vaan että laulu puuroutui eikä saanut aina selvää. Mutta se ei haitannut katsomista. Pappa oli jo nähnyt kaksi kertaa näytelmän. Hän on ollut näyttelijä, niin sen takia hän käy katsomassa näytelmiä. :) Siinä samalla nähtiin isän siskon mies, joka oli töissä siellä. Olihan kivaa nähdä häntä pitkästä aikaan. Eilen tultiin sieltä kotiin ja olipas pitkä ajomatka tänne Helsinkiin. Käytiin onneksi Mikkelin kohdalla syömässä Fernandossa ja huhu.. Se oli täynnä mikkeliläisiä ihmisiä!! Se paikka on todella suosittu ja siellä on käynyt julkkiksiakin. Jos kiinnostaa niin kannattaa käydä katsomassa sen tarjontaa jos olette Mikkelissä. Mikkeli voisi olla yksi kaupunki missä voisin asua.

Mutta tämän päivän postaukseen, varautukaa pitkään postaukseen, joten ottakaa joku kahvimuki tai teemuki. Tai jotain syömistä, koska se tulee varmaan tarpeen. Tämä alku oli vain höpöttelyä. Nyt aloitetaan tositoimet. Nyt heti haluan sanoa että RAKASTAN KOSMETIIKKAA!!! Tykkään laittautua, koska se on kivaa eikä sen takia että pitää peittää mustapäitä tai finnejä. Minulla on ollut viime vuosina vaikeuksia löytää oikeanlaisia tuotteita, jotka eivät ärsyttäisi omia silmiä. Mutta olen tainnut nyt löytää tuotteita, jotka sopii minulle. Nyt puhun silmämeikeistä. Haluan myös tuoda negatiivisia puolia tuotteista esiin, mutta minulla on vain yhden tuotteen suhteen pieni epäilys.  
  
Minulla oli ajatus hankkia huulipuna joka sopii minulle jokapäiväiseen käyttöön. Menin kerran tämän kyseisen brändin pisteelle ja kysyin että olisiko joku väri mikä sopisi minulle. Ensimmäisenä myyjä kokeili yhtä väriä, mutta se näytti liian harmaalta minun huulilla. Seuraava väri oli just perfect. En tietty ostanut siinä vaiheessa sitä, mutta kun menin seuraavan kerran pisteelle ja kokeiltiin, niin minä rakastuin enemmän. Olisin halunnut myös siihen sopivan huultenrajauskynän. Tämä kyseinen huulipuna on Bobbi Brownilta Rich Lip Color Bare Pink 9. Aion käyttää tätä kun saan sen huultenrajauskynän, koska nämä tekevät huulista älyttömän luonnolliset minun mielestä.

Ostin näistä kolme tämän vuoden puolella ja yhden viime vuoden puolella. Tuo räikeänpunainen on huulikiiltokynä, joka on Lumenelta 20 Ruusuisia hetkiä. Ensinnäkin tuo väri ei ole noin räikeänpunainen, vaan luonnossa se näyttää enemmänkin vadelmanpunaiselta. Edessä oleva paketti on IsaDora Light Touch Concealer 82 Peach Baige. Siis tämä on valokynä tummille silmille. Tässä kävi pieni hassu sattuma. Ensinnäkin kokeilin tietty että miltä se tuntuu kaupassa ihan kädellä, mutta otin tuon paketin ja ajattelin että se sopii ja se sopi minulle oikein hyvin. Tämä ylimmäinen on IsaDoran ripsiväri 01 Black. Ostin tämän viime vuonna ja se oli yhdessä postauksessa. Jos kiinnostaa niin käykää lukaisemassa sen tästä! Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ajattelin että se kutisee liikaa. Annoin sille uuden mahdollisuuden kun rupesin kokeilemaan silmätippojen kanssa ja se kyllä passasi minulle hyvin, vaikka se vähän kutisikin, mutta kestän kyllä. Neljäs tuote on sellainen mitä haluaisin vähän kritisoida. Ensimmäiseksi tässä on aivan ihanan ruskeat värit. Toiseksi tämä oli aika edullinen. Ensimmäisen kerran se ei kutissut eikä myöskään toisella kerrallakaan, mutta kolmannella se kutisi. En tiedä johtuiko se siitä että hieroin silmiäni ja sen takia luomiväri meni silmään. Ajattelin ostaa silmänpohjustusvoidetta kokeillaakseni että pysyykö se paremmin silmillä eikä varise silmiin niin helposti. Tämä kyseinen tuote on IsaDora 61 Golden Sunset. Rakastan katsella Youtubesta videoita missä meikataan ja minä mietin vaan että voi kun minäkin voisin ihan huolettomasti meikata.

Tämä iso pullo on MAC Studio Fix Fluid NC15. Ostin muutama kesä sitten ja aion käyttää ihan loppuun asti. Se on vielä käyttökelpoinen ja tuoksuu ihan samalta kun ostin sen. Tämä NC15 on vähän tumma minulle näin talvella ja onnekseni sain testattavaksi tuon saman, mutta tietty talveen sopivan värin. Tuo oikealla alhaalla oleva pieni puteli on NW10 ja se oli kuulemma kaikkein vaalein värikokoelmasta. Ajattelin kokeilla joko huomenna tai ylihuomenna, ja katsoa sopiiko se minulle. Käyn ostamassa sen jos se käy minulle hyvin. Oikealla ylhäällä on peiteaine joka on MAC Studio Finish Concealer SPF 35 NC20. Nämä kaksi on ainoat MAC:in tuotteet.

Tämä seuraava sopii hyvin siihen huulipunaan jonka näytin postauksen alussa. Voi sitä ilon määrää! Tämä on täydellinen jokapäiväinen poskipuna. Se on Bobbi Brownilta Blush Desert Rose 15.

Toivottavasti piditte postauksesta ja toivotan teille oikein hyvää alkavaa viikkoa. Kertokaa mielellään minulle mitä piditte tästä postauksesta ja haluaisitteko lukea enemmän tämän tyylisiä postauksia. Saa laittaa kommenttia! Itsestä on kauhean kiva tehdä tämän tyylisiä, koska näitä on kiva myös lukea muistakin blogeista. Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)