17.4.2014

Mitä aion tehdä ensi kesänä? :)


Hei, tässä tulisi tänään postaus siitä että mitä minä aion tehdä ensi kesänä. Minä kerron vähän ennen kuin hyppään aiheeseen, minun kuulumisistani. Minusta ette ole kuulleet aika pitkään aikaan, koska minulla on ollut edellisellä viikolla kovat hammaskivut. Lääkkeet ei auttanut asiaan, joten lähdin sunnuntaina päivystykseen. Ylhäältä löytyi oikein mojova reikä, josta oli tullut lääkärin mukaan mätää. :( Juu, se juurihoidetaan. Nyt on siinä kaikki hyvin paitsi että pitää soittaa hammashoitolaan ajanvarausta. En sen takia pystynyt tekemään 100% koulutöitä tai käydä salilla.. Koulussa menee ihan hyvin ja kaikki näyttää tällä hetkellä aika hyvältä, vaikka koin aika inhottavan kivun.

Nyt asiaan. Eli mitä aion ensi kesänä tehdä. Olen koonnut erilaisia kuvia WeHeartIt.com-sivuilta.

1. Syödä marjoja, sen aikaisia vihanneksia, syödä hyvää ruokaa. Unohtaa kaiken karkin ja keskittyä hyvään, terveelliseen ruokaan.

2. Liikkua paljon. En halua ensi kesänä kyhöttämässä mökissä, vaan olla aktiivinen kesällä. Kesä on just se paras aika kun voi liikkua! On niin monta erilaista vaihtoehtoa. Ajattelin että voisin aloittaa juoksemisen, vaikka juoksisin ja kävelisin yhden reitin niin että joku päivä juoksen vaan. :) Se on mun yksi tavoite ensi kesälle, ja saas nähdä että onnistuuko. Toivon että onnistuisin. Siinä on hyvä ratkaisu, jos lähtee vaikka uimaan, niin juoksen sinne lähimmälle uimarannalle kun menisin äidin ja veljen kanssa autolla. :) Eihän siinä ole kuin muutama ylämäki ja alamäki.. Hehehe.. ;)

3. Kesällä pitää kiertää kaiken maailman kirpparit, koska sieltä voi löytyä jotain niin fantastista mitä et välttämättä löydä peruskaupasta. Ja shoppailu tietty, ei sitä voi nyt tuosta vaan unohtaa. :)

4. Kesäillan nauttiminen terassilla. Se on pakko toteuttaa ensi kesänä, koska minä olin viime kesänä illat sisällä. Not good, not good. Ilta on parasta aikaa kun aurinko on laskemassa ja se maisema, mikä on siinä, niin bueno! :)

5. Luen kesällä kirjoja, erilaisia kirjoja. Englanninkielisiä, ruotsinkielisiä ja ihan suomenkielisiä kirjoja. Aion lukea ja lukea, enkä tuijottaa telkkaria koko päivää. :)

6. Haluaisin kasvattaa jotain ensi kesänä, mutta en tiedä mitä haluaisin kasvattaa. :) Minussa elää viherpeukalo.

7. Piirtää tai maalata mökillä. Minussa on myös visuaalisuuttakin, koska minä käytän joka päivä silmiäni.

8. Hengailla tietty perheen ja sukulaisten kanssa. Ja tietty ystävieni kanssa. :) He ovat silti lähellä sydäntäni.

9. Voisin kirjoitella enemmän omia tekstejäni ihan huvikseen ja nähdä mitä niistä tulee. :) Voi olla että julkaisenkin niitä tännekin blogin puolelle.

Eiköhän tuossa alkaa olla aika monta asiaa mitä haluan tehdä kesällä, en aio ottaa mitään stressiä ensi vuodesta. Näitä varmaan tulee lisää tässä kevään mittaan. :) Nyt minä lähden kylpyyn ja odottelen huomista reissua mökille, josta tulee olemaan todella hauskaa. Me ollaan mökillä koko viikonlopun, ainakin yritetään. Vähän jänskättäää... Nyt toivotan teille kaikille erittäin ihanaa ja hauskaa pääsiäistä!!! <3
                                                                                    
Amanda RosendahlUntitled

<3


🍓WelcomeMrsF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)