1.2.2014

Onnellinen ja positiivinen asenne elämään

Haluan tänään tehdä teille syvällisempää ja ajatuksellista postausta, koska siitä on aikaa kun olen tehnyt. Tämä ei ole tällä kertaa valittamista siitä, että onpa vähän lukijoita, muuten jos haluatte lukea sen postauksen, niin laitan sen tähän. Tässä ei ole tällä kerralla mitään kuvia, koska en ole jaksanut kuvata. Kokeet ja koulu vie voiton tällä hetkellä.

Olen aika pitkään miettinyt miten minun pitäisi olla onnellinen ja iloinen, mutta samalla tietynlaista halua tuoda omaa itseään ulos jollain keinolla. Ymmärrättekö te? Siis haen sitä että onko ihminen onnellinen? Eli onko ihminen onnellinen esim todella pitkän stressaavan päivän jälkeen? Ei välttämättä, koska stressi luo ihmiselle paineita tehdäkseen todella hyvää työtä. Olen huomannut lähipiirissäni sitä. Mutta jos kääntää sen ajatuksen toisten päin eli ajattelisi stressin olevan motivaatio että se antaa ihmiselle todella paljon boostia elämään. Minusta jokaisen ihmisen pitäisi tehdä sitä mitä haluaa, oli se ihan mikä tahansa vaan. Vaikka tehdä käsillä, käydä salilla, olla kavereiden kanssa, pitää blogia, tekee Youtube-videoita, katsoo leffoja, lukea kirjoja, tehdä meikkejä yms. Kunhan on asia tai asioita mitä tykkää tehdä, niin tekee sitä sitten.

Haluan sanoa muutaman sanan äidistäni. Hän tekee melkein joka päivä töitä ja töitä. Hän tulee kotiin ja rojahtaa sohvalle. Nauttii kun pääsee katsomaan hänen rakastamaa Sydämen asialla-ohjelmaa. Hän tykkää lukea iltaisin kirjaa tai lehteä. Tai jos hän on koneella, niin pelaa Tetristä. Kun on vaikka todella rankka päivä takana, hän saattaa mennä nauttimaan kylvystä kirjan tai lehden ja lasillisen viinin kanssa. Tämä kaikki kuvastaa hänestä todella paljon, hän rakastaa lukea kirjoja siis todella paljon. Hänen suosikkeja on Leena Lehtolaisen kirjat tai dekkarit. Hän on kertonut että nuoruudessaan hän luki todella todella paljon kirjoja. Hänellä oli tapana silloin että kun on saanut tehtyä 45 minuuttia läksyjä, niin ottaa kirjan esille ja lukee sitä 15 minuuttia. Minusta tuo on hyvä idea, mutta minulla se ei kauhean hyvin toimi. Halusin tuoda esiin että hän kun tulee kotiin, niin hän rentoutuu omalla tavallaan illalla. Hän on luonut itselleen oman rutiinin, että voisi nauttia illasta.

Haluan puhua omasta itsestäni muutaman sanan. Sanon muutaman sanan, mitä äitini on sanonut minusta joskus. Hän on sanonut että olen positiivinen ja iloinen persoona. Hän on oikeassa, koska olen iloinen ja positiivinen. Tykkään tehdä monenlaisia asioita mistä tulen onnelliseksi. Minä haluaisin tuoda omaan päivittäiseen elämään rutiinin jota voisin seurata joka ilta. Voisin tehdä siitä oman postauksen, koska se voisi antaa teillekin ideoita miten voitte itsekin tehdä päivällä.

Minun on pakko mainita yksi aivan ihana ihminen, joka on niin positiivinen ja iloinen. Hän on Nikki Phillippi, joka tekee aivan uskomattomia Youtube-videoita. Hänellä oli viime vuonna #howtobehappyjanuary, jossa hän kertoi mitä hän tekee itse että on iloinen ja positiivinen. Hän teki tänä vuonnakin saman idean, ja minusta se on aivan ihanaa katsoa sen videoita ja olla ihan lumoissaan. Hänellä on hyviä vinkkejä tai ajatuksia omaan elämään. Hänellä on aivan uskomattoman ihana ja söpö mies, Dan Phillippi. He kummatkin vloggaa eli tallentaa omaa elämää videomuodossa. Heillä oli viime jouluna Vlogmas, eli he kuvasivat joka päivä jouluun asti. Minusta se on ihana idea, koska silloin tietää mitä he tekevät omassa elämässään. Heillä on kaksi ihanaa koiraa, Joey ja Bowser. Siitä rakentuu aivan suloinen ja söpö perhe, jotka elää Los Angelesissa.

Tässä oli tämän päivän postaus, ja teen sen postauksen missä kerron mitä minä ajattelin tehdä rutiinina omaan elämään. Se tulee jossain vaiheessa, ei varmaan ihan huomenna, mutta tulee kummiskin. Huomenna tietää vielä opiskelua ja opiskelua.. Maanantaina on rakas äidinkielen koe ja tiistaina on taas ruotsin koe. Keskiviikkona on sitten historian koe.. Jihuu.. :) Ollaan kohta voiton puolella. Olen edelleen pienessä flunssassa, mutta kohta se menee ohi. Nyt on pakko lopetella, koska iltapala kutsuu. Ajattelin lopettaa aikaisemmin koneella olon ja vaikka lukea kirjaa jonka varasin ja sain eilen.. Odotan innolla sen lukemista. :) Joten nyt hyvää yötä ja hasta la vista! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)