30.11.2013

Väliaikainen banneri?

Hei taas!

Tässä tulee postaus jossa näytän teille muutamia tänään valmiiksi saatuja bannereita, joita yritin tehdä itse. Mielestäni nämä ovat ihan hyviä, mutta nämä eivät ole ihan sitä mitä haen. Minun on pakko saada jonkinlainen banneri väliaikaisesti että saisin tehtyä pysyvän bannerin blogilleni. Ainoa ongelma näissä on se että jos on miniläppärillä tai on pieni näyttö, niin ne eivät näy kokonaisena. Kertokaahan kommentteihin mikä olisi näistä väliaikainen banneri. Minä tykkään varmaan eniten tuosta vikasta. :)

Huomenna tulee meille glögille yksi vieras, jota en ole nähnyt jo 5 kuukautta. Hän on minulle kummisetä ja serkku. Jutellaan ja juodaan glögiä. Nauretaan ja jutellaan lisää. Syödään keksiä ja ollaan yhdessä. :) <3

Eilen sain kokeita takaisin ja olen ylpeä englannin kokeesta, koska sain sen läpi ja kirkkaasti vielä. :) Sain ruotsin kokeen ja filosofian kokeen takaisin. Eniten yllätti filosofian koe, koska se meni läpi ja aika hyvä koenumero tuli siitä. :)

I made the few blog banner to this blog. Which one is better? So you can leave the comments. :) I got yesterday Philosophy, english and sweden tests back. I am now very proud that I got english course in. :) The most suprised me Philosophy test, because I got that also in and I got quite good test number or good number.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 500D EOS
Objetiivit: Canonin oma objektiivi - Canon EFS 18-55mm
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3

Kiitos kun jaksoit kommentoida postaukseeni! <3 :)